Wadlopen voor Water

Natuur, avontuur en actie komen samen in Wadlopen voor Water: een uitdagende tweedaagse tocht in eigen land om geld in te zamelen voor waterprojecten in Afrika en Azië. Steun onze deelnemers met een donatie!

Meer informatie

Onze deelnemers maken zich op voor een uitdagende route over het Wad

Op vrijdag 5 juli 2024 start een bijzondere tweedaagse wadlooptocht, waarbij je door de uitgestrekte zandbanken, slikvelden en geulen van het Waddengebied loopt en de ongerepte schoonheid van de natuur ervaart. Deelnemers zetten zich in om minimaal 2.000 euro op te halen voor Simavi en dragen zo direct bij aan de toegang tot schoon drinkwater voor vrouwen en meisjes in Kenia, Nepal en Bangladesh.

Wadlopen voor Water is een echte uitdaging voor hen die niet snel opgeven. We lopen op de eerste dag van het vasteland naar Schiermonnikoog, en ook de dag erna is een pittige tocht van ongeveer 20 kilometer over het wad.

Omdat dit zo'n uitdagende tocht is, worden deelnemers goed begeleid door Peter, een ervaren en gecertificeerde gids die veel wadlooptochten organiseert. Op elke 12 deelnemers is minimaal een gids aanwezig. Tijdens de hele expeditie worden deelnemers goed verzorgd: maaltijden, drankjes en twee overnachtingen op een mooi gelegen groepsaccomodatie.

Ook krijgen deelnemers persoonlijke coaching bij het behalen van je sponsordoel: handige tools, materialen en tips voor het ophalen van donaties.

Kom ook in actie!

Ben jij nieuwsgierig naar dit avontuur? Wil jij een van deze sportievelingen sponsoren met een donatie? Kijk voor alle informatie op www.wadlopenvoorwater.nl. Lees alle info over het event, de routes en waterprojecten. Interesse om mee te doen in 2025? Kijk dan hier. Wil je met een bedrijf meedoen? Mail naar wadlopen@simavi.nl.

Wadlopen voor Water: ga jij het avontuur aan?