Veelgestelde vragen HER Film Festival Summer Night

We hebben de meest gestelde en voorkomende vragen rondom HER Film Festival Summer Night voor je op een rij gezet.

Over HER Film Festival Summer Night

Wat is HER Film Festival Summer Night?

HER Film Festival Summer Night is de voorpremière van de tweede editie van HER Film Festival op 9 augustus in Het Amsterdamse Bostheater

Het belooft een magische avond te worden, waarbij we gaan genieten van mooie muziek, een podium vol bijzondere gasten en onder de sterrenhemel met elkaar gaan kijken naar een buitengewoon goede film.

Wanneer is HER Film Festival Summer Night?

HER Film Festival Summer Night is op 9 augustus 2021.

Is er een dresscode tijdens HER Film Festival Summer Night?

HER Film Festival Summer Night is een feestelijke avond in het Amsterdamse Bos. Het is zeker leuk als je iets moois aantrekt. Maar vergeet niet dat de locatie buiten is. Dus zorg vooral goed voor jezelf! Houd de weervoorspelling in de gaten en neem zeker iets warms of een regenjas mee, als dat nodig is. Op die manier geniet je de hele avond zonder nat of koud te worden.

Toegang tot HER Film Festival Summer Night

Hoe moet ik me aanmelden?

Als je een uitnodigingsmail voor 9 augustus in het Bostheater van ons hebt ontvangen kun je je aanmelden via de link in de mail. Je landt dan op een aanmeldformulier en als je daar je gegevens achterlaat ben je aangemeld voor de gastenlijst en ontvang je van ons een bevestigingsmail. We werken met een vol = vol principe dus zorg dat je je bijtijds aanmeldt!

Wat is mijn entreebewijs en waar laat ik dat zien?

Bij de ingang van het bostheater kun je de e-mail laten zien die je als bevestiging hebt ontvangen. De e-mail geldt als entreebewijs. 

Ik heb geen bevestigingsmail ontvangen / ik kan de bevestigingsmail niet meer vinden.

Wellicht is de mail per ongeluk in je spambox of in een andere folder terecht gekomen. 

Als je je wel hebt aangemeld via het formulier maar geen bevestiging per e-mail hebt ontvangen,  kun je een e-mail sturen naar info@simavi.nl om te vragen of je aanmelding goed is ontvangen. 

Mocht je op de avond zelf de bevestingsmail niet meer kunnen vinden, neem dan voor de zekerheid een legitimatiebewijs mee. We controleren dan je naam en aanmelding op de gastenlijst bij de entree. 

Ik heb twee plekken op de gastenlijst (introducé), moeten we tegelijkertijd naar binnen?

Stond in je uitnodiging dat je een introducé kon meenemen? Wat leuk dat je iemand meeneemt! De introducé moet tegelijk naar binnen met de persoon die op de gastenlijst staat en een entreebewijs heeft.

Moet ik me afmelden als ik niet aanwezig kan zijn?

Uiteraard vinden we het jammer als je niet aanwezig kunt zijn op de HER Film Festival Summer Night in het Amsterdamse Bostheater. Maar mocht je onverhoopt moeten annuleren doe dit dan via een e-mail naar info@simavi.nl. Op die manier komt jouw reservering weer vrij voor iemand anders.

Gezondheid, coronamaatregelen en testen voor toegang

Welke coronamaatregelen gelden er tijdens HER Film Festival Summer Night?

We houden de – op dat moment geldende – coronamaatregelen vanuit de overheid aan.

Voor dit evenement heb je verder een coronatoegangsbewijs nodig, op de site van het bostheater lees je hier meer over.

Het kan zijn dat we de coronamaatregelen op het laatste moment moeten aanpassen. Houd dus deze pagina in de gaten, zodat je altijd op de hoogte bent van de maatregelen die op dat moment gelden en volg tijdens je bezoek de eventuele instructies van medewerkers van het Amsterdamse Bostheater en Simavi op.

Moet ik me laten testen voor toegang?

Voor dit evenement heb je een coronatoegangsbewijs nodig, op de site van het bostheater lees je hier meer over.

Houd onze pagina in de gaten, zodat je altijd op de hoogte bent van de maatregelen die op dat moment gelden en volg tijdens je bezoek de eventuele instructies van medewerkers van het Amsterdamse Bostheater en Simavi op.

Programma HER Film Festival Summer Night

Hoe ziet het programma van HER Film Festival Summer Night er uit?

De avond start om 20:00 uur. In aanloop naar het evenement houden wij je op de hoogte van het exacte programma, houd je e-mail en deze pagina in de gaten.

Gaat HER Film Festival Summer Night door als het regent?

In principe gaat HER Film Festival Summer Night door, ongeacht het weer. Het Amsterdamse Bostheater is een buitenlocatie dus houd de weersverwachting in de gaten. Neem eventueel iets warms mee of een regenjas mocht het weer daar om vragen. Mocht de avond geannuleerd worden vanwege extreme weersomstandigheden dan laten we je dat per e-mail weten. 

Wat is de voertaal van HER Film Festival Summer Night?

De hele avond zal in het Nederlands zijn.

Route, bereikbaarheid & parkeren

Wat is het adres van het Amsterdamse Bostheater?

Het adres van het Amsterdamse Bostheater is:

Duizendmeterweg 7
1182 DC Amstelveen

Waar vind ik een routebeschrijving naar het Amsterdamse Bostheater?

Via deze routebeschrijving op Google Maps kom je bij het theater.

Ik kom met de fiets naar het Amsterdamse Bos: is er verlichting en een fietsenstalling?

Het adres van het Amsterdamse Bostheater is:

Duizendmeterweg 7
1182 DC Amstelveen

Het Amsterdamse Bostheater is goed bereikbaar met de fiets. In het bos is de weg gemarkeerd met straatverlichting. Naast dat het verplicht is, is het ook prettig om fietsverlichting op de fiets te hebben. Aan het begin van het wandelpad naar het theater is een verlichte fietsenstalling. Het is dan nog twee minuten lopen naar de entree. Je mag je fiets niet zomaar overal in het bos neerzetten.

Ik kom met de auto naar Het Amsterdamse Bostheater: kan ik parkeren en wat kost het?

Op 100 meter van het theater is er ruim voldoende parkeergelegenheid en parkeren in het Bostheater is kosteloos. Dat is de parkeerplaats Duizendmeterweg

Is het Bostheater bereikbaar met OV?

Helaas is het Bostheater niet goed bereikbaar met het openbaar vervoer. De dichtstbijzijnde halte is de Amstelveense weg. Vanaf deze halte is het ruim 40 minuten wandelen naar het theater. Het handigst is dan om een OV fiets te huren bij station Amsterdam Zuid.

Zitplaatsen en toegankelijkheid bostheater

Kan ik een zitplaats reserveren?

Het is niet mogelijk om een zitplaats te reserveren. 

Mag ik een stoel meebrengen?

Het is uit veiligheidsoverwegingen niet toegestaan om eigen stoelen mee te brengen. Wanneer je door medische omstandigheden een zitplaats met leuning wilt, kun je tot een dag voor aanvang een mail sturen naar info@simavi.nl.

Kan ik een kussentje krijgen om op te zitten?

Uiteraard! Er zijn lekkere zachte kussentjes om op te zitten. En er is zelfs een dekentje voor als het erg afkoelt.

Is het theater toegankelijk met een rolstoel?

Het theater is toegankelijk met een rolstoel. Wanneer je gebruik wil maken van een rolstoelplek stuur dan een e-mail naar info@simavi.nl. Dit kan tot een dag voor aanvang. We vragen je op de dag van de voorstellen om een half uur van te voren aanwezig te zijn, zodat we je van een goede plek kunnen voorzien.

Zijn er rolstoelvriendelijke toiletvoorzieningen?

Ja, er is bij Het Amsterdamse Bostheater een rolstoeltoegankelijk toilet.

Zijn er parkeerplaatsen voor mensen met een beperking?

Er zijn parkeerplaatsen voor mensen met een beperking. Vanaf deze parkeerplaats is het nog 200 meter naar het theater. Wanneer het niet mogelijk is om deze afstand af te leggen, dan is het mogelijk om personen nog dichter bij het theater af te zetten. Dit kan alleen met begeleiding van iemand van Het Amsterdamse Bostheater omdat het voetgangersgebied is. Neem hiervoor uiterlijk een dag voor het event contact op met info@simavi.nl

Zijn er voorzieningen voor slechthorenden?

Ja, op aanvraag zijn er koptelefoons beschikbaar voor slechthorenden. Stuur uiterlijk een dag voor het event een e-mail naar info@simavi.nl.

Eten & drinken

Is de avond inclusief eten en drinken?

De avond begint om 20:30 uur, dus er is geen diner. Wel is de bar de hele avond open en kun je voor eigen rekening bestellen.

Overige vragen

Heb je het antwoord op jouw vraag niet gevonden? 

Kijk dan ook eens bij de veelgestelde vragen van het Amsterdamse Bostheater.

Of bereik ons op +31 (0)88 313 1500 tijdens kantooruren, of mail naar info@simavi.nl. We helpen je graag verder!

Ongesteld = ongelijk. Zet nu je handtekening.

Teken de petitie