HR Support Officer

Het maakt niet uit waar je geboren bent: iedereen heeft recht op een gezonde basis. Simavi werkt hieraan door de gezondheid van mensen in kwetsbare gemeenschappen in Azië en Afrika blijvend te verbeteren. Want alleen als je gezond bent, kun je je ontwikkelen en een beter bestaan opbouwen. Veel ziektes en zelfs het overlijden van mensen kan voorkomen worden door problemen rondom Water, Sanitatie en Hygiëne (WASH) en Seksuele en Reproductieve Gezondheid en Rechten (SRGR) aan te pakken. Het is Simavi’s ambitie om in 2020 de gezondheid van 10 miljoen mensen in kwetsbare gebieden in Afrika en Azië structureel te hebben verbeterd.

Voor de afdeling Finance & Operations zoeken wij per 1 december 2016 een: HR Support Officer (16-24 uur per week)

Heb jij werkervaring in een ondersteunende HR functie en wil je graag een bijdrage leveren aan deze ambitie? Dan is dit je kans, want Simavi zoekt per 1 december 2016 een HR Support Officer!

De HR Support Officer rapporteert aan de Director Finance & Operations en werkt nauw samen met de HR Officer (functionele lijn).

 Je taken en verantwoordelijkheden

 • Het verzorgen van de salarisadministratie.
 • Het up to date houden van het personeelsinformatiesysteem in Excel.
 • Het aanmaken van papieren en digitale personeelsdossiers.
 • Het verzorgen van aan- en afmeldingen bij de personeelsverzekeringen.
 • Ondersteuning van de HR Officer bij werving- en selectieprocedures.Ondersteunende werkzaamheden zoals telefoon aannemen, deur openen, bezoekers ontvangen, afhandeling van de post en wekelijkse online boodschappenbestelling.

 Herken jij jezelf in dit profiel?

 • Je hebt een MBO opleiding (bv. MEAO).
 • Je hebt minimaal 3 jaar relevante werkervaring.
 • Je hebt kennis van en ervaring met geautomatiseerde, salarisadministratie systemen (kennis van/ervaring met LOON is een pré).
 • Je weet raad met Word, Excel en Outlook.
 • Je bent accuraat; Pietje Precies is jouw middle name.
 • Je bent servicegericht; je bent bereid jouw gedrag in lijn te brengen met de behoeften, doelen en prioriteiten van Simavi.
 • Je bent discreet; vertrouwelijke informatie is bij jou veilig.
 • Je hebt affiniteit met Simavi’s missie en visie.

Wat wij bieden?

Wij bieden een zelfstandige functie in een informele, dynamische organisatie met korte lijnen en een ondernemende bedrijfscultuur. Een jaarcontract voor 16-24 uur per week met uitzicht op verlenging bij goed functioneren. Het salaris is afhankelijk van leeftijd en ervaring binnen een salarisschaal van minimaal €941-€1.412 en maximaal €1.260-€1.890 bruto per maand bij een aanstelling van 16-24 uur per week (i.e. € 2.118,- en maximaal € 2.835,- bruto per maand bij een fulltime aanstelling van 36 uur). Wij bieden uitstekende secundaire arbeidsvoorwaarden, waaronder een middelloon pensioenregeling.

Ter informatie: Simavi gaat per 1 januari 2017 verhuizen naar Naritaweg 127-137 in Amsterdam (naast station Amsterdam Sloterdijk).

Reageren?

Herken jij je in bovenstaand profiel en wil je graag bijdragen aan Simavi’s missie en visie? Reageer dan uiterlijk 19 oktober 2016 door je CV en een begeleidende brief te sturen aan application@simavi.nl, o.v.v. HR Support Officer.

Voor vragen kun je contact opnemen met Marieke Leeuwenburgh, HR Officer (marieke.leeuwenburgh@simavi.nl).

Procedure

De interviews vinden plaats op woensdag 26 oktober 2016.

Acquisitie naar aanleiding van deze vacature wordt niet op prijs gesteld.     

 

Start the conversation

Share this article